Çmimet më të lira

DÜSSELDORF-PRISHTINA nga € 140

DÜSSELDORF-PRISHTINA

Pr, 07 OKT   10:15

OW/Person incl. Tax & Steuer

Jetzt buchen
BASEL-PRISHTINA nga CHF 250

BASEL-PRISHTINA

Enj, 06 OKT   21:00

OW/Person incl. Tax & Steuer

Jetzt buchen
MALMÖ-PRISHTINA

MALMÖ-PRISHTINA

Sht, 08 OKT   23:55

OW/Person incl. Tax & Steuer

Jetzt buchen
GÖTEBORG-PRISHTINA nga € 80

GÖTEBORG-PRISHTINA

Enj, 06 OKT   14:00

OW/Person incl. Tax & Steuer

Jetzt buchen
STUTTGART-PRISHTINA nga € 100

STUTTGART-PRISHTINA

Pr, 07 OKT   11:15

OW/Person incl. Tax & Steuer

Jetzt buchen
MÜNCHEN-PRISHTINA nga € 100

MÜNCHEN-PRISHTINA

Enj, 06 OKT   15:55

OW/Person incl. Tax & Steuer

Jetzt buchen
PRISHTINA-DÜSSELDORF nga € 160

PRISHTINA-DÜSSELDORF

Pr, 07 OKT   06:50

OW/Person incl. Tax & Steuer

Jetzt buchen
PRISHTINA-BASEL nga CHF 100

PRISHTINA-BASEL

Enj, 06 OKT   18:15

OW/Person incl. Tax & Steuer

Jetzt buchen
PRISHTINA-MALMÖ

PRISHTINA-MALMÖ

Sht, 08 OKT   23:55

OW/Person incl. Tax & Steuer

Jetzt buchen

Destinacionet tona

ZÜRICH-ZRH > PRISHTINË-PRN - CH

ZÜRICH-ZRH > PRISHTINË-PRN

Qendra e ekonomisë dhe arsimit

BASEL-MLH  >  PRISHTINË - PRN - CH

BASEL-MLH > PRISHTINË - PRN

Qyteti i "shumë muzeve".

BREMEN-BRE > PRISHTINË-PRN - DE

BREMEN-BRE > PRISHTINË-PRN

Bremeni – Qyteti nga përralla "Vëllezërit Grimm"

PADEBORN-PAD > PRISHTINË-PRN - DE

PADEBORN-PAD > PRISHTINË-PRN

 Paderborni - Vendi i muzeut kompjuterik

DUSSELDORF - DUS  >  PRISHTINË - PRN - DE

DUSSELDORF - DUS > PRISHTINË - PRN

Kryeqyteti i modës të Gjermanisë

MÜNCHEN-MUC > PRISHTINË-PRN - DE

MÜNCHEN-MUC > PRISHTINË-PRN

Parajsa e kopshtit të birrës

DORTMUND-DTM > PRISHTINË-PRN - DE

DORTMUND-DTM > PRISHTINË-PRN

Qyteti i qymyrit dhe hekurit

MEMMINGEN-FMM > PRISHTINË-PRN - DE

MEMMINGEN-FMM > PRISHTINË-PRN

Qyteti që i mbijetoi Luftës së Dytë Botërore.

MALMO-MMX > PRISHTINË-PRN - SE

MALMO-MMX > PRISHTINË-PRN

Qyteti i "parqeve të bukura të qytetit".

GOTEBORG-GOT > PRISHTINË-PRN - SE

GOTEBORG-GOT > PRISHTINË-PRN

Vendlindja e makinave Volvo

Ofertat aktuale

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Partnerët tanë