kërko fluturimin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencia-Emri juaj përdorues,
Klienti-Emaili Juaj:
Shifra sekrete:  
Login

Contact Center

Prishtinë

+381 38 232 777

Basel:

+41 61 588 07 88

Zürich

+41 43 508 36 75

Düsseldorf:

+49 211 781 797 09

Stuttgart:

+49 703 499 989 44

Austri:

+‎43 720 510 609


Mobil / Viber:

Gjermani:

‎+49 151 58 44 1848

Zvicer:

+41 76 48 94 550

Reisebüro Prishtina për bizneset


Paketa biznesi

Për ju, biznesi është shumë i rëndësishëm, dhe mundoheni që t’i kushtoni shumë rëndësi. Kjo ju kufizon kohën që të merreni me obligimet tjera. Duke e respektuar kohën tuaj të çmuar, ne ju ofrojmë asistencën e plotë për udhëttimin tuaj biznesor.

Gjithmonë për ju, dedikojmë kohën dhe energjinë.

Me qëllim që të jemi gjithmonë sa më azhurë dhe t’ju ofrojmë shërbimin më të mirë, ne kemi lënë një linjë të veçantë, ku ju do të kontaktoni për nevojat tuaja, pa patur nevojë të prisni.

Prandaj, zgjedhni Reisebüro Prishtinën si oartnerin tuaj për udhëtime dhe do të bindeni për kualitetin e shërbimeve dhe privilegjet që do t’i përjetoni.

 

Reisebüro Prishtina për bizneset

Për bizneset e vogla, të mesme dhe korporatat ofrojmë paketa të ndryshme të udhëtimeve biznesore, për shume destinacione. Varësisht nga volumi i udhëtimeve, ne ju ofrojmë kartelat e anëtarësimit, nëpërmes të të cilave ju përfitoni çmime dhe shërbime speciale.

Na vizitoni apo kontaktoni përmes telefonit, për të kuptuar më shumë për kartelën e anëtarësimit të Reisebüro Prishtina

 

Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.