RREGULLAT AKTUALE PËR UDHËTIM

RREGULLAT AKTUALE PËR UDHËTIM -COVID 19


Kufizimet e udhëtimeve mund të ndryshojnë në një kohë të shkurtër. Prandaj, është thelbësore që të informoheni për rregullat më fundit para fluturimit. Kufizimet në udhëtime, të shteteve përkatese, mund të gjenden edhenë faqen e IATA  https://www.iatatravelcentre.com/world.php   (nuk ka garanci për saktësi). 
 

Klikoni këtu për formularët e hyrjes:

• Formulari i hyrjes - Zvicër

• Formulari i hyrjes - Gjermani1.Ju lusim paraqituni ne aeroport 3 ore para fluturimit.

2.Vetem udhetaret lejohen te hyjne ne ndertesen e terminalit!

3.Ju lutem vendoseni masken gjate gjithe kohes

4.Ju lutem mbani distancen 1.5 meter me njeri-tjetrin

5. Qëndroni në shtëpi në rast sëmundjeje
Filloni udhëtimin tuaj vetëm nëse ndjeheni mirë me shëndet. Qëndroni në shtëpi nëse keni simptoma të tilla si: ethe, kollë, gulçim, humbje e shijes ose nuhatjes.

6.Keni parasyshë kushtet për udhëtim
Informohuni në lidhje me kushtet për hyrje në destinacionin e dëshiruar. Nëse është e nevojshme, shtypni formularët përkatës dhe plotësoni ato përpara se të udhëtoni.