Udhëtimi me Foshnjat dhe Fëmijët

Udhëtimi me foshnjat dhe fëmijët

Stafi ynë është gjithmonë i lumtur të ndihmojë në çfarëdo mënyre që mundemi për të siguruar që udhëtimi juaj me fëmijët tuaj të vegjël të jetë sa më i këndshëm, i përshtatshëm dhe i qetë.


Udhëtimi me foshnjat

Foshnja eshte nje person nga mosha 0-2 vjec deri ne daten e perfundimit te udhetimit.

Ju lutemi vini re sa vijon:

Foshnjat brenda 7 ditëve të para pas lindjes, nuk mund të pranohen.

Çdo foshnjë duhet të shoqerohet nga një i rritur (më shumë se 18 vjeç). Ky i rritur mund ta mbajë foshnjën në krahë. Një rrip shtesë do të përdoret për foshnjën gjate fluturimit.


Kur udhëtoni me një foshnjë ju lejohet të merrni mjaft ushqim për fëmijë dhe qumësht për foshnjën për të gjithë fluturimin dhe sasia te jete deri ne 100 ml.

Foshnjat nuk kane te drejte bagazhi(pervec maxi cosi dhe karroces)

Për arsye sigurie foshnjat dhe personat shoqërues të tyre nuk do të lejohen të ulen pranë daljeve të urgjencës.

 

Udhëtimi me fëmijët

Një fëmijë është një person nga 2 deri në 12 vjeç (deri në ditëlindjen e 12 -të)

Fëmijët duhet të udhëtojnë në vendin e tyre, kështu që duhet të rezervohet një tarifë NORMALE.

Për arsye sigurie fëmijët dhe personat shoqërues të tyre nuk do të lejohen të ulen pranë daljeve të urgjencës.

Nëse udhëtoni me një foshnjë ose fëmijë rregullat zbatohen sa vijon:

Ju keni të drejtë të mbani një karrocë të palosshme (ose karrige me rrota ose karrocë) pa pagesë.

Në shumicën e vendeve, karroca e palosshme  nuk duhet të kontrollohet si bagazh, por mund të përdoret në të gjithë aeroportin deri në dyert e avionit, ku një person nga stafi ynë do ta marrë nga ju karrocen per te ngarkuar ne bagazh.


Për shkak të rregullave më të fundit, fëmijët tuaj do të kenë nevojë për dokumentet e tyre të udhëtimit me një fotografi (pasaportë) pavarësisht nga mosha.