Pasagjerët me Aftësi të Kufizuara

Në Reiseburo Prishtina, aspirata jonë është të plotësojmë të gjitha nevojat e udhëtarëve tanë me standardet më të larta të kujdesit për pasagjerët.

Ne jemi të përkushtuar për të siguruar një udhëtim të rehatshëm dhe të sigurt, duke përfshirë hipjen, zbarkimin dhe lëvizjen nëpër aeroport. Ndihmë e veçantë është në dispozicion për të gjithë udhëtarët me probleme lëvizshmërie, udhëtarët me dëmtime dëgjimi/shikimi ose aftësi të kufizuara njohëse dhe për udhëtarët e moshuar.

Për të lejuar kohë të mjaftueshme për aranzhimet e duhura, ndihma duhet të kërkohet sapo të rezervoni fluturimin tuaj, ose jo më vonë se 48 orë para nisjes. Ne gjithashtu ju rekomandojmë që të mbërrini në aeroportin e nisjes shumë përpara kohës së nisjes tuaj.

Karriget me rrota nuk llogariten në kufizimet e lejimit të bagazheve dhe barten falas*.
Përveç kësaj, nëse është e nevojshme, ne jemi në gjendje t'ju ofrojmë karrige me rrota me një përcjellje në aeroport pa pagesë.

  • Në rast se po udhëtoni me karrigen tuaj me rrota, duhet të specifikoni sa më heret për të marrë miratimin e kompanise të paktën 24 orë para nisjes:
  • Lloji i karrigeve me rrota që do të paraqitet për check-in (elektrike ose manuale, të palosshme ose jo të palosshme)
  • Pesha e tij dhe dimensionet e plota kur palosen (gjatësia x gjerësia x lartësia)
  • Për karriget me rrota elektrike, natyra e baterive (e thatë, e lagësht ose litium)

 

*Ju lutemi vini re se ne nuk do të jemi në gjendje t'ju ofrojmë vende në rreshtin e daljes së urgjencës.

** Patericat dhe kornizat në këmbë lejohen të merren në bordin e avionit. Pasi të jeni vendosur për fluturimin tuaj, stafi i kabinës sonë do ta ruajë artikullin për ju, dhe më pas do t'i kthejë ato pas mbërritjes. Në disa raste, kornizat në këmbë mund të ngarkohen në bagazhin, për shkak të hapësirës së kufizuar në kabinë. Sidoqoftë, korniza e ecjes do t'ju kthehet pas uljes.