kërko fluturimin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencia-Emri juaj përdorues,
Klienti-Emaili Juaj:
Shifra sekrete:  
Login

Contact Center

Prishtinë

+381 38 232 777

Basel:

+41 61 588 07 88

Zürich

+41 43 508 36 75

Düsseldorf:

+49 211 781 797 09

Stuttgart:

+49 703 499 989 44

Austri:

+‎43 720 510 609


Mobil / Viber:

Gjermani:

‎+49 151 58 44 1848

Zvicer:

+41 76 48 94 550

Kontakt

Reisebüro Prishtina

Sheshi Nëna Terezë, 25a,
10030 Prishtinë, Republika e Kosovës
Tel:  +381 (0)38 232 999 
Fax: +381 (0)38 245 222
e-mail: info@flyrbp.com

Të nderuar vizitorë, Në këtë rubrikë është këndi juaj në të cilin mund të shënoni komentet tuaja për çdo gjë të mirë apo vërejtje rreth sajtit dhe punës sonë, mund të bëni pyetje dhe sygjerime si dhe çfarëdo komente tjera që ju mendoni se janë pozitive. Ne do të mundohemi që pyetjeve tuaja t'u japim gjithmonë përgjigje të shpejta dhe komentet tuaja t'i marrim si shtytje për punë edhe më të mirë!

Gjithashtu, ju mund që direkt të bëni rezervimin e biletës për destinacionin e caktuar. Brenda një afati shumë të shkurtër do të merrni përgjigjen nga stafi ynë!

 

Reisebüro Prishtina GmbH  ( BASEL )

Abflug Halle 4 
Euro Airport BASEL

Tel: 061 588 0788
info@flyrbp.com
 

 

Reisebüro Prishtina GmbH  ( DUSSELDORF )

Abflug Terminal C
Düsseldorf Flughafen

Tel: 0211 781 797 09
info@flyrbp.com
 

Reisebüro Prishtina GmbH  ( STUTTGART )

Terminal 4
Stuttgart Flughafen 

Tel: 07034 999 89 44
info@flyrbp.com

 

ZURICH

Terminal 2
Zürich Flughafen

Tel: 043 508 36 75
info@flyrbp.com

 

Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.