Wählen Sie Ihre Sprache:

EN DE AL

Buchen und bezahlen Sie online
 Transferim i menjëhershëm!  Rezervo dhe paguaj online me Kartë Krediti

direkt gjatë rezervimit shpejt dhe sigurt

 

 Transferim i menjëhershëm!  Transferim i menjëhershëm!

 

 Me Faturë  Me Faturë
Rezervo përmes telefonit dhe bëj 
parapagesen e biletës tek REISEBURO PRISHTINA

 Me pare në dorë  Me para të gatshme
direkt në zyre apo te sporteli i REISEBURO PRISHTINA në aeroport
 

 Zurück zur News - Übersicht Zurück zur News - Übersicht