Wählen Sie Ihre Sprache:

EN DE AL

Destinacione të reja - rezervoni online dhe paguani me Kartelë krediti


Rrjetit të destinacioneve të cilat i operojmë tradicionalisht me vite të tëra si Basel , Dusseldorf, Stuttgart e Munich  këtë vit kemi shtuar edhe 2 destinacione të reja duke lidhur edhe Suedinë me Kosovën dhe ato jane:

 

MALMÖ Sturup - PRISHTINË  -  çdo të Premte

GÖTEBORG Landvetter - PRISHTINË -  çdo të Diele

 

Këto 2 destinacione të reja do të operohen gjatë gjithë vitit - nonstop.

Rezervoni tani fluturimin tuaj dhe perfitoni nga ofertat speciale si asnjëherë më parë 

 

 Kthehu te pamja Lajme Kthehu te pamja Lajme
Back To Top