Wählen Sie Ihre Sprache:

EN DE AL

Destinacionet e reja


Nga muaji Qershor , rrjetit të destinacioneve që ne Reisebüro Prishtina i operojmë janë shtuar edhe 14 destiancione të reja si:

 

Stockholm - Skavsta

Oslo - Sandefjord

Helsinki

Copenhagen

Bremen

Paderborn

Dortmund

Memmingen

Maastricht / Aachen

Bruxelles

Lyon

Verona

Friedrichshafen

 

Rezervoni me heret dhe perfitoni nga çmimet speciale

 

 Kthehu te pamja Lajme Kthehu te pamja Lajme