Wählen Sie Ihre Sprache:

EN DE AL

Aktuale te Reisebüro PRISHTINA

 •  

  RREGULLAT AKTUALE PËR UDHËTIM PËR SECILIN SHTET VEÇ E VEÇ

   

   

  Vazhdo leximin

 • Nga muaji Qershor , rrjetit të destinacioneve që ne Reisebüro Prishtina i operojmë janë shtuar edhe 14 destiancione të reja si:

   

  Stockholm - Skavsta

  Oslo - Sandefjord

  Helsinki

  Copenhagen

  Bremen

  Paderborn

  Dortmund

  Memmingen

  Salzburg

  Maastricht / Aachen

  Bruxelles

  Lyon

  Verona

  Friedrichshafen

   

  Rezervoni me heret dhe perfitoni nga çmimet speciale

   

   

   

  Vazhdo leximin