Wählen Sie Ihre Sprache:

EN DE AL

RISI - 4 Destinacione te reja kete vit


Nga muaji Prill rrjetit tone te destinacioneve i shtohen 2 destinacione te reja :

 

Friedrichshafen - PRISHTINË - Friedrichshafen   2 Here ne jave

Paderborn - PRISHTINË - Paderborn                     2 Here ne jave

 

kurse nga muaji Qershor shtohen edhe 2 destinacione te reja :

 

Malmo - PRISHTINË - Malmo     3 Here ne jave

Lyon - PRISHTINË - Lyon           2 Here ne jave

 

Rezervoni me heret dhe perfitoni çmime te volitshmeKthehu te pamja Lajme Kthehu te pamja Lajme
Back To Top