kërko fluturimin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencia-Emri juaj përdorues,
Klienti-Emaili Juaj:
Shifra sekrete:  
Login

Contact Center

Prishtinë

+381 38 232 777

Basel:

+41 61 588 07 88

Zürich

+41 43 508 36 75

Düsseldorf:

+49 211 781 797 09

Stuttgart:

+49 703 499 989 44

Austri:

+‎43 720 510 609


Mobil / Viber:

Gjermani:

‎+49 151 58 44 1848

Zvicer:

+41 76 48 94 550

Partnerët e Reisebüro Prishtina

 

Reiseburo Prishtina ka bashkëpunim të ngushtë me shumë kompani ajrore, tour operatorë si dhe agjensione turistike.
Por, partnerët me të cilët kemi bashkëpunim direkt dhe zhvillojmë së bashku shumë fluturime në destinacione të ndryshmem, janë:

  

 

Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.