kërko fluturimin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencia-Emri juaj përdorues,
Klienti-Emaili Juaj:
Shifra sekrete:  
Login

Contact Center

Prishtinë

+381 38 232 777

Basel:

+41 61 588 07 88

Zürich

+41 43 508 36 75

Düsseldorf:

+49 211 781 797 09

Stuttgart:

+49 703 499 989 44

Austri:

+‎43 720 510 609


Mobil / Viber:

Gjermani:

‎+49 151 58 44 1848

Zvicer:

+41 76 48 94 550

Pushime verore - VERA 2017

 

 

 


Tashmë ka kaluar një dekadë prej kur Reisebüro Prishtina filloi me organizimin e paket aranzhmaneve. Por, sot shumëqka ka ndryshiar dhe ju do të përballeni me ofertat tona të pafund dhe çmimet më të favorshme në treg. Rezervoni më herët për të përfituar zbritje!

 

Për këtë verë, kemi përgatitur befasitë dhe ofertat më të mira për bregdetin turk bregdetin.

Organizojmë charter fluturime direkte nga Prishtina për në:

 

Hotelet Antalya 

Hotelet Alanya 

Hotelet Side 

Hotelet Lara 

Hotelet Belek 

Hotelet Kemer 

 

 

 

 

 

Reisebüro Prishtina përveç tjerash organizon edhe :

  • Paket aranzhmane turistike verore dhe dimërore
  • Turizëm vendor
  • Turizëm malor dhe ekologjik
  • Turizëm shëndetësor dhe të tretmaneve të bukurisë
  • Shopping tura
  • Shëtitje fakultative për grupe
  • Kryqëzime detare me jahta luksoze në Adriatik, Egje dhe Mesdhe
  • Absolventiada
  • Weekend udhëtime për korporata
  • Vizita dhe udhëtime me kërkesë speciale

 

 

 

      

 

Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.