Wählen Sie Ihre Sprache:

EN DE AL

Pushime verore  -  VERA 2018


Tashmë ka kaluar një dekadë prej kur Reisebüro Prishtina filloi me organizimin e paket aranzhmaneve. Por, sot shumëqka ka ndryshiar dhe ju do të përballeni me ofertat tona të pafund dhe çmimet më të favorshme në treg. Rezervoni më herët për të përfituar zbritje!

 

Për këtë verë, kemi përgatitur befasitë dhe ofertat më të mira për bregdetin turk bregdetin.

Organizojmë charter fluturime direkte nga Prishtina për në:

 

Hotelet Antalya 

Hotelet Alanya 

Hotelet Side 

Hotelet Lara 

Hotelet Belek 

Hotelet Kemer 

 

 

 

Reisebüro Prishtina përveç tjerash organizon edhe :

  • Paket aranzhmane turistike verore dhe dimërore
  • Turizëm vendor
  • Turizëm malor dhe ekologjik
  • Turizëm shëndetësor dhe të tretmaneve të bukurisë
  • Shopping tura
  • Shëtitje fakultative për grupe
  • Kryqëzime detare me jahta luksoze në Adriatik, Egje dhe Mesdhe
  • Absolventiada
  • Weekend udhëtime për korporata
  • Vizita dhe udhëtime me kërkesë speciale

 

 

 

      

 

Back To Top