Wählen Sie Ihre Sprache:

EN DE AL

RISI - 3 Destinacione te reja kete vit


Nga fundi i muajit Qershor rrjetit tone te destinacioneve i shtohen 3 destinacione te reja :

 

Friedrichshafen - PRISHTINË - Friedrichshafen   2 Here ne jave

Paderborn - PRISHTINË - Paderborn                     2 Here ne jave

Malmo - PRISHTINË - Malmo     2 Here ne jave

 

Rezervoni me heret dhe perfitoni çmime te volitshme

 

 

 Go back to news Go back to news
Back To Top