kërko fluturimin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencia-Emri juaj përdorues,
Klienti-Emaili Juaj:
Shifra sekrete:  
Login

Rezervo dhe paguaj online

R.B. PRISHTINA SH.P.K Transferim i menjëhershëm!  Rezervo dhe paguaj online me Kartë Krediti

direkt gjatë rezervimit shpejt dhe sigurt

 

 Transferim i menjëhershëm!  Transferim i menjëhershëm!

 

 Me Faturë  Me Faturë
Rezervo përmes telefonit dhe bëj 
parapagesen e biletës tek REISEBURO PRISHTINA

 Me pare në dorë  Me para të gatshme
direkt në zyre apo te sporteli i REISEBURO PRISHTINA në aeroport
 

 


Rezervo dhe paguaj online lexo më tutje

Mirësevini në Reisebüro Prishtina - na ndiqni në rrjetet sociale

R.B. PRISHTINA SH.P.K

                                           

 

 

Çmimet aktuale & wichtige Informationen

Fluturime nga PRISHTINA

BASELMar, 19.12nga 35, -CHF*
DÜSSELDORFMer, 20.12nga 55, -EUR*
MUNICHMer, 20.12nga 35, -EUR*
SHTUTGARTMer, 20.12nga 50, -EUR*
BASELEnj, 21.12nga 40, -CHF*
BASELEnj, 21.12nga 40, -CHF*
DÜSSELDORFPre, 22.12nga 45, -EUR*
SHTUTGARTPre, 22.12nga 40, -EUR*
BASELPre, 22.12nga 40, -CHF*

Fluturime për në PRISHTINA

DÜSSELDORFMer, 20.12nga 199, -EUR*
MUNICHMer, 20.12nga 139, -EUR*
SHTUTGARTMer, 20.12nga 199, -EUR*
BASELEnj, 21.12nga 279, -CHF*
BASELEnj, 21.12nga 249, -CHF*
DÜSSELDORFPre, 22.12nga 259, -EUR*
SHTUTGARTPre, 22.12nga 219, -EUR*
BASELPre, 22.12nga 309, -CHF*
SHTUTGARTPre, 22.12nga 229, -EUR*
R.B. PRISHTINA SH.P.K

*One way, alle Preise verstehen sich inkl. Steuern und Gebühren. Technische- und Preisänderungen vorbehalten..

R.B. PRISHTINA SH.P.K

Freigepäck und Handgepäck

Die Grenze für das Freigepäck liegt bei 1 x max. 20kg, jene für Handgepäck bei 5kg (Masse 55x40x20cm). Nur ein Handgepäck pro Fluggast ist erlaubt.         Bagazh dore lexo më tutje

Përfitoni tani nga ofertat për pushimet dimërore - Rezervoni më herët !

R.B. PRISHTINA SH.P.K

Përfitoni tani nga ofertat për pushimet dimërore - Rezervoni më herët ! lexo më tutje

Rezervo dhe paguani online

 Transferim i menjëhershëm! Transferim i menjëhershëm!  Auf Rechnung Me Faturë  Në Dorë Me pare në dorë
 Transferim i menjëhershëm!
direkt beim Buchen.
Telefonisch buchen und per Vorkasse an die R.B. PRISHTINA SH.P.K überweisen. direkt am R.B. PRISHTINA SH.P.K - Schalter am Flughafen.

Contact Center

Prishtinë

+381 38 232 777

Basel:

+41 61 588 07 88

Zürich

+41 43 508 36 75

Düsseldorf:

+49 211 781 797 09

Stuttgart:

+49 703 499 989 44

Austri:

+‎43 720 510 609


Mobil / Viber:

Gjermani:

‎+49 151 58 44 1848

Zvicer:

+41 76 48 94 550

Informata me rëndësi para udhëtimit tuaj

 

 

 

 

 

 


Informata me rëndësi para udhëtimit tuaj lexo më tutje

Pushimet tuaja - VERA 2017

R.B. PRISHTINA SH.P.K


Pushimet tuaja  - VERA 2017 lexo më tutje
Partner - Rent a Car

 

Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.