Kosova

KONTAKTI

Nëse keni nevojë për mbështetjen tonë personale për gjithçka që ka të bëjë me rezervimin e fluturimit tuaj, mund të na kontaktoni në numrat me poshtë. Ne jemi të lumtur të ju ndihmojmë me pyetjet dhe kërkesat tuaja. 
   Bulevardi Nënë Tereza
25a, 10000
  +383 38 400 100
/ +383 44 99 77 66
 info@flyrbp.com

 

Prishtinë, Kosovë