Zvicër

KONTAKTI

Nëse keni nevojë për mbështetjen tonë personale për gjithçka që ka të bëjë me rezervimin e fluturimit tuaj, mund të na kontaktoni në numrat me poshtë. Ne jemi të lumtur të ju ndihmojmë me pyetjet dhe kërkesat tuaja.


Basel
 
  68300 Saint-Louis
  +41 61 588 07 88
/ +41 76 534 66 08
 info@flyrbp.com

 
Basel, Zvicër

Zürich
 
  8058 Kloten
 
+41 43 508 36 75  
/ +41 76 534 66 08
 info@flyrbp.com

 

Zürich, Zvicër