Wählen Sie Ihre Sprache:

EN DE AL

Aktuale te Reisebüro PRISHTINA

 • Nga muaji Prill rrjetit tone te destinacioneve i shtohen 2 destinacione te reja :

   

  Friedrichshafen - PRISHTINË - Friedrichshafen   2 Here ne jave

  Paderborn - PRISHTINË - Paderborn                     2 Here ne jave

   

  kurse nga muaji Qershor shtohen edhe 2 destinacione te reja :

   

  Malmo - PRISHTINË - Malmo     3 Here ne jave

  Lyon - PRISHTINË - Lyon           2 Here ne jave

   

  Rezervoni me heret dhe perfitoni çmime te volitshme

   

   

   

  Vazhdo leximin