kërko fluturimin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencia-Emri juaj përdorues,
Klienti-Emaili Juaj:
Shifra sekrete:  
Login

Contact Center

Prishtinë

+381 38 232 777

Basel:

+41 61 588 07 88

Zürich

+41 43 508 36 75

Düsseldorf:

+49 211 781 797 09

Stuttgart:

+49 703 499 989 44

Austri:

+‎43 720 510 609


Mobil / Viber:

Gjermani:

‎+49 151 58 44 1848

Zvicer:

+41 76 48 94 550

Shërbime Ground Handling

 

Për kompani ajrore komperciale, fluturime qeveritare dhe ushtarake, ofrojmë shërbimin e Groung Handling në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

Stafi ynë profesional dhe i licensuar, do t’ju ofrojë asistencën e plotë në marrjen e lejeve, orareve, marrjes së karburantit, etj.

Reisebüro Prishtina është e angazhuar që vazhdimisht të ofrojë shërbimet profesionale në fushën e aviacionit (Ground handling), duke pasur një staf multifunisional dhe elan për punë.

 

Ground handling

Ne mund të përshtasim produktet tona me nevojat specifike të secilit prej klientëve tanë, duke ofruar të gjitha, ose një përzierje të shërbimeve të mëposhtme:

 • Sherbime per pasagjere
 • Check-in per pasagjere
 • Rezervim dhe shitje biletash
 • Boarding
 • Humbje bagazhi
 • Trajtimin e parregullsise (vendosje ne hotel, kupona ushqimi)
 • Sherbime te veqanta
 • Ramp / Sherbime teknike
 • Ngarkim bagazhi
 • Pushback, terheqje dhe ripozicionim te aeroplanit
 • Pastrim te aeroplanit
 • De-icing te aeroplanit
 • Load control, komunikim, operim te fluturimeve, dergesa
 • Menaxhim te linjes ajrore
 • Supervizim

Për cilindo nga këto shërbime, kontaktoni direkt në zyren qëndrore në Prishtinë: +381 (0)38 232 999.

 

Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.